5 Easy Facts About prefabrik ev modelleri Described

Wiki Article

Duvar kalınlığı ev fiyatını etkileyen bir diğer unsurdur. Prefabrik evlerde standart olarak dış duvar ten cm iç duvarsa five cm kalınlıktadır. Daha yüksek ses izolasyonunun yakalanabilmesi için iç duvarlarda da ten cm kalınlıkta paneller tercih edilebilir.

Sizlere her zaman en kaliteli ürünü en hızlı şekilde sunma idealiyle yıllardır çalışan firmamız hız kesmeden yaptığı işlere devam etmektedir.

Bunun yanı sıra, prefabrik ev modelleri arasında İdeal Ev ve Idealmod gibi markaların kaliteli ve estetik tasarımları da bulunmaktadır. Bu markaların sunduğu çeşitli prefabrik ev modelleri, kullanıcıların beklentilerini karşılamakta ve konforlu bir yaşam alanı sunmaktadır.

Ayrıca, bu evlerin enerji verimliliği ve çevre dostu yapısı da tercih sebepleri arasında yer almaktadır.

İki katlı prefabrik evler, tek kat prefabrik ev gibi fabrika ortamında prefabrik malzemelerden üretilmektedir. Tek katlı evler gibi hazırlanır ve talep edilen zemine kurulumu sağlanır.

Prefabrik ev duvar malzemesi olarak yalıtım değeri yüksek özel paneller kullanılmaktadır. Duvar sistem temel anlamda her iki yönde özel levhalar arasına yalıtım malzemesi konularak hazırlanmaktadır. Betopan olarak da ifade edilen fiber cement levhalar prefabrik ev duvar malzemesi olarak kullanılmaktadır.

Modüler bağlantı özelliği hazır evin saha kurulumunu diğer konut modellerine göre yüzde 70’lere varan oranda hızlandırmaktadır.

Şehir hayatının kalabalık kırklareli prefabrik ev fiyatları havasında kısıtlı hayat koşulları sürdürmek yerine daha rahat, kullanışlı ve belirlenen en ekonomik prefabrik ev fiyatları fiyatlar ile elde edebilirsiniz. Kendisine gizli bir dünya sunmak isteyen kişilerin sık sık tercih ettiği bu hazır yapılar, bu evlerin dışından iç kısmına, peyzaj düzenlemesinden oda metrekaresine dek bütün ayrıntıları siz planlayabilirsiniz.

Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları, fiyata dahil olan pek çAlright malzeme ve hizmet ile birlikte diğer yapılara göre oldukça ekonomik kalmaktadır. Konforlu ve geniş mekan isteyen kullanıcılarımız için mühendislerimiz dubleks prefabrik evleri dizayn etti. Ardından prefabrik ev fiyatları ile oldukça uygun bir şekilde satın alınmasını sağladı.

tekirdağ prefabrik Çoğu kişi gibi siz de bir an önce yeni evinize taşınmak istiyor evinizin inşaatını one yıl beklemek istemiyorsanız. Prefabrik evler sizin için best bir tercih olacaktır.

Prefabrik villa lüks konut beklentilerini en iyi tasarım ergonomisi ve enerji verimliliği performansında karşılayacak tarzda geliştirilmiştir.

Prefabrik evlere ekstra kat eklenebiliyor. Evinizin boyutunu büyütmenin kolay ve uygun maliyetli bir yolu olarak karşımıza çıkmakta. Ancak yapacağınız ek katın alanı, prefabrik evinizin alanına ve yapısına bağlıdır.

Gereksinimlerinizi ve taleplerinizi göz tekirdağ prefabrik ev önünde bulundurarak sizler için en uygun modeli tercih edebilirsiniz. Taleplerinize en uygun biçimde yanıt verecek, sizlere çanakkale prefabrik ev modelleri ekili çözümler ve ekonomik fiyatlar sunabilecek firmamızı tercih edebilirsiniz.Geleneksel iki katlı konutlara benzeyen ancak prefabrik teknolojisinin avantajlarından faydalanan ev tasarımlarıdır. İki katlı prefabrik evler, daha fazla yaşam alanı sağlamak, aile ihtiyaçlarına ve tasarım tercihlerine uyum sağlamak veya sınırlı arazi üzerinde daha etkili bir kullanım sağlamak amacıyla tercih edilebilir. İşte 2 katlı prefabrik ev tasarımlarına örnekler:

Prefabrik evlerin m2 fiyatları ortalama olarak değişmekte olup kat, oda sayısı, malzeme kalitesi gibi parametrelere bağlı olarak bu fiyatlar değişebilmektedir.

Report this wiki page